10 Ekim 2010 Pazar

HER AYRILIK , ASLINDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR


Ey güzel insanlar hepinize kocaman kocaman SEvgilerimi  getirdim, alın tepe tepe kullanın,bugun bendensiniz
, helalli hoş olsun :))  Malumunuz 1,5 aydır yoktum buralarda. Ortalıgın arazisi oldum bakın yine. Bloga bir geliyorum bir daha beni buralarda görene aşk olsun falla. İyi alıştım bir gidip, bir gelmeye.Benim kadar  üşengeç
,ihmalkar bir blog yazarına da az rastlanır  herhalde bu diyarlarda.
  Elimde olmayan sebeplerden dolayıdır, bu gidip gelmelerim, ama her kısa süreli  ayrılışımda ; yazmayı daha da özlediğimi hissediyorum. Sevdiğimiz şeyleri yanımızdayken özlemek ayrı bir tatlı oluyormuş onu daha iyi anladım.  Bakınız şu an yazma arzusuyla yoğurulmuş, enerjisiyle ülkesine  alternatif  kaynaklar üretebilecek insan konumdayım. Gel gelelim neden ayrı kaldım bunca süre buralardan. ( bana ne arkadaşım dediğinizi duyar gibiyim! olsun ben kendimi rahatlatmak adına yazıyor olcam) 1,5 ay içinde hayatımda çok şey değişti. Mevcut işimden ayrıldım.Ve bir gün sonrasında yeni bir işe başladım. Bu ülkemiz şartlarında nadir görülen bir durumdur, ki ben de bu kadar hızlı gelişme ve sonuç görmemiştim. Gerçekten çok şaşırtıcı bir durumdu.İşsizligin altyapısından yetişmiş bir insan olarak, 6 ay işsizligin en sefil ve en ızdıraplı günleri  görmüş biri olarak, yeni işime hemen başlamamı işsizligin emektar bir oyuncusu olmama baglıyorum. İçimde ki ses artık şansımın tekrardan döneceğini söylüyor. Rüzgar ,talihime şu an hangi yönden esiyor bilmem ama içim de bir bahar mevsimi yaşanıyor.
ALLAH'ım hakkımda, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle.(aminn pls )
Yazmadığım süre zarfında çok okudum. Okudugum her kitaptan , çalışkan bir arı edasıyla sentezlemeler yaptım. Bunları sizinle ilerleyen dönemlerde mutlaka paylaşmalıyım. Zaten blog yazmadığım günlerde mutlaka kitap okurum. Blog yazdıgım zamanlarda ise okuma alışkanlıgım azalıyor.Zaten  cahil adamın tekiyim, okumayıda bırakınca iyice körleşiyor duygularım.Yazmak ve okumak işte müthiş ikili, bir gün bu ikisini hakkıyla bir arada yapabilmek , işte bütün mesele bu..
Blog yazamamın diger bir sebebi ise klavyemdeki teknik problemdi. Bir yazı yazmaya çalıştımda p,ş,i,:)? vs harfleri ve noktalamaları uzun zamandır copy past olarak yapıyordum. Bu durumda zaman kaybına sebep oldugu kadar imla düzenini ve azma hevesimi alt üst ettigi için yazamamıştım ya işte bu sorunu da bu süre içerisinde hallettim artık normal insanlar gibi yazabiliyor. Anlık tepkiler de gülücük bile yapabiliyorum bak şekil de görüldügü gibi :))))))
Neden yazamadım? bitmedi devam ediyor :  Özel sebeplerden dolayı girmiş olduğum geçici depresyondan çıktım. Kalktım bir silkelendim kendime geldim. Olum sen napıyorsun böyle diye kendime verdim veriştirdim. Sanki yediyurlar gibi uyumu kalmışım yıllardır. O kadar geçmiş sandım vakit !
Ve artık inşallah hayatım bir düzene girecek, inşallah bu sefer şansım yaver gidecek, Şeytanın bacagını kırmaya yönelik 9 kusurlu hareketin tamamını denedim. Uzun ince , birazda zahmetli bir yola girdim,  gidiyorum gündüz gece.
Bakın yazmamak için meğerse ne çok sebebim varmış. artık buralardayım inşallah. Fütursuzca yazmak, aklıma ne gelirse sırf kendimi rahatlatmak için yazmak istiyorum. Sınırları aşarsam da şimdiden aff ola.
SEvgiyi ve SAygıyı hak eden degerli blog yazarı arkadaşlarıma  selam olsun ! O güzel yazılarınızı okumayı özledim. Her an kapınızı çalabilirim :))

18 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

hadi hosgelmissin bakalim.

ali zafer sapci dedi ki...

Ne güzel, samimi, coşkulu bir paylaşım...
teşekkürler, selamlar.

Adsız dedi ki...

Yeni isin hayirli olsun, kendine gelmende guzel, seytanin bacagiyla ugasmayi birak, ondan uzak dur bence,

Newbahar dedi ki...

Hoşgeldin, sefalar getirdin.

Yazamayınca yazılmıyor na'parsın!
Ama insan yazmayıda paylaşmayıda özlüyor.

Yeni işinde başarılar.

. dedi ki...

Hoşgeldin...
Güzel gelişmeler yaşamana sevindim...
Yazılarını ve kitaplarla ilgili paylaşımlarını bekliyorum...

Pabuc dedi ki...

Yazının başında dedim ''heh tamamdır bizim ''Sözün Özü'' kendine bir kız arkadaş'' buldu evlenmeye karar verdi ve bloga da uğrayamıyor bu yüzden..

Yazıyı okuyunca anladım ki ufak çaplı bir depresyon teğet geçmiş yakınlarından ;)

İşten çıkmış işe girmişsin ; ilk defa birine ''Geçmiş olsun ,hayırlı olsun''u aynı anda söylüyorum sayende;) Rabbim kolaylık versin iş hayatında..

Sonracığıma en blog alemini ne anıyon canın isteyince uğrayıp canım istemeyince de boşverebileceğin bir yer mi:) Olmaz öyle madem blog açtın ilgilencen kaaardeşim ..Blog dediğin su ister yemek ister şevkat ister ..ister de ister..biraz boşverdin mi solar gider Allah muhafaza :)

Neyse ben en iyisi keseyim yazmayı yorumlara baktım da herkes kibarca kısa ve öz cümleler yazmış kimse benim gibi gevezelik yapmamış :)

Sözün özü şu ki; hoşgeldin (artı boş geldin ama bunu görmemzliğe geliyoruz)Allah herşeyin hayırlısını versin zatına...

Huzurla kal blog sahabı...

Unknown dedi ki...

Uzun aradan sonra iş bulmak,yazı yazmayı bir süre engelliyor,nerden biliyorsun diyorsan banada oldu neyseki işim mevsimlikmiş:)şimdi rahat rahat yazabilirim.ama senin hem çalışıp hemde yazmanı bekliyoruz çünkü sen daha gençsin.
ikisinide kaldırabilirsin hadi sana kolay gelsin.

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

''Bayram Kombesi ''
hoş buldukkk :)
SEvgiler...


'' alizafersapci ''
Teşekkürler hocam.
Yorum için teşekkürler.
SAygılar



''devletnur ''
Teşekkür ederim. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır bakalım :) şeytan bizden uzak olsun. Bacagıda, gövdeside onun olsun aman aman :)
sağolun ,eksik olmayın. teşekkürler yorum için.
SEvgiler



''Newbahar''
teşekkürler güzel temennin için. Eksik olmayınız. Yazmadan olmuyor falla, içimize işledi bikere, ilaki bir fırsatını bulup yazmak istiyor insan,tabi ki o an hevesimiz varsa.
SEvgiler




''ebruli günce ''
Hoş bulduk, çok hoş gördük :)) Teşekkürler güzel insan.
İlerleyen günlerde paylaşıyor olcam inşallah.
SEvgiler



''Pabuç''
Hoş gördük güzel insan :)
Bende papuçç ne zaman yorum yazcak diye bekliyordum :))
Senin yorumların da bi farklı oluyor beaa arkadaşım. Dedigin gibi öyle bloga geçerken bir ugrayayımla olmuyor. Emek istiyor,şefkat istiyor , istiyor oğlu istiyor bu melet. Bende bu yüzden artık yanında olmak istedim blogcanın. Diğer blogların yanında ezilmesine,hor görülmesine artık gönlüm razı olmadı. nabarsın papuç
baba şefkati :))
Yazımda da belirttigim gibi kısa bir araya çok şey sığdırdım. ALLAH işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.(çabuk aminde ) :))
Sen bu çoçuk evlendi dedin yazıyı görünce deme. İş falla evlilik kadar önemliymiş bunu çok iyi anladım.
Sen yorumunun uzun olduğunu söyledin ama verilen cevapta hiç aşağı kalmadı haniii :)) biz normal bir blog yazarı değiliz galiba papuçççç :)))
hayde kal saglıcakla.
Yorumun için çok teşekkür ederim.
SEvgiler



''HÜSEYİN USTA ''
Ustam, öncelikle selam.
Tekrardan sizden yorum almak güzel bir başlangıç oldu. İş sürecini benim gibi , yakından yaşamış biri olarak halimi çok iyi anladığınıza eminim. Her işte bir hayır vardır ustam. Bundan sonrası daha güzel olcak inşallah.
Teşekkürler yorum için.
SAygılar

Ecehan dedi ki...

"Uzun süreli" bir hoşgelişler diliyorum. Yeni işiniz hem size, hem bize hem de vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Allah bir daha klavye arızası, geçici depresyon neyim göstermesin.
Görelim bakalım:-)

ayşegül dedi ki...

Olur böyle iniş çıkışlar,her şey insanlar için.Onlarca kez de düşsen kalk,yola devam :) Yeni işin de hayırlı olsun.Sevgiler..

Kumbaramdaki Kelimeler dedi ki...

ara sıra depresyona girmek de iyi geliyor aslında; sonrasından hayatın kıymetini anlıyorsun...hoş gelmişsin;)

nihansu dedi ki...

Merhaba..
Öncelikle yeni işiniz için tebrik ediyorum sizi, sonrasında da yeni yazılarınızı daha sık yazmanızı diliyorum. Blogdan ne kadar uzak kalınırsa kalınsın tuhaf bir bağ var arada, insan yazamadığı zaman üzülüyor :))

arzu soylu dedi ki...

O HALDE HOŞGELDİNİZ.. NE MUTLU Kİ GÜZEL BİR DÖNÜŞ YAPMIŞSINIZ BEN SİZİ YENİ TANIDIM AMA AÇIKÇASI BUNDAN ÇOK MEMNUNLUK DUYDUM.. YAZILARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..

bitter dedi ki...

NE GÜZEL Bİ YAZI OLMUŞ..

seyabb dedi ki...

Bence bu ülkede iyi insanlar depresyona giriyor.Kötülere hiçbirşey olduğu yok.

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

Dostum harbi hiç yohsun piyasada yuaf. Ben bile iş buldum asgari ücretine yandığımın.. Daha sık görüşelim :) Bide mail adresini şaparsan utanarah istiyim bari :(

kabakulakcik@gmail.com boş mail atsan yeter heralde :Pp

m o m o dedi ki...

Hoşgeldiniz efenim :)

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

''Ecehan ''
Allah razı olsun, Güzel dileklerin için teşekkürler. Eksik olmayınız. Her daim beklerim hocam.
SEvgiler...



''AyŞeGüL KuŞ ''
Teşekkürler , eksik olmayınız falla. Düşmez kalkmaz bir Allah dime.
yorum için teşekkürler tekrar.
SEvgiler...



''KuMbaRaMdaKi KeLiMeLeR ''

Hoş bulduk, teşekkür ederim yorum için. İnsan bir şeyleri kaybetmeden değerini asıl bilmeli ama olmuyor işte bazen.
neyse görüşmek üzere.

SEvgiler...



''nihansu''
Teşekkür ederim. Eksik olmayınız. Bundan sonra daha sık yazarak başınızı ağrıtıcam inş :))
teşekkürler yorum için.

SEvgiler...




''mayısmeleği ''
Bu güzel yorumunuzdan dolayı çok mutlu oldum. Sağolun,eksik olmayınız. Herzaman blogcanım'a beklerim. Bende tanıştığıma memnun oldum.
teşekkürler yorum için.
SEvgiler...



''bitter ''
Teşekkürler. devamıda gelecek.
Eksik olmayınız.
SEvgiler...



'' Kardeşim ''
Teşekkürler yorum için.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. mühim olan ayaka kalabilmek.
SEvgiler...



''KabaKulak ''
Sagol kardeş. yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Allah mahçup etmesin. Yazılarını takip ettim bu arada. İşinin sır saklamakla nasıl bir ilgisi var halen anlamadım ya hadi neyse. Gizli bir iş tanımı herhalde :)) ben sana mailimi vereyim de ordan devam edelim :))
yazıların çok hoş,görüşelim sık sık. ahanda mail adresim ; ayniben1@gmail.com

teşekkürler yorum için görüşürüz kabakulak.

SEvgiler




''MoMo ''
Hoş bulduk, hoş gördük efendim :)) nasılsın, çok iyisin dime? aman öyle kal :))
Teşekkürler yorum için.

SEvgiler...