6 Aralık 2010 Pazartesi

1 milyon kalem - birmilyonkalem kaç düzinedir ?


   Bundan sonra 1milyonkalem adlı blog sayfasında yazar olarak görev alacağımı duyarlı izleyicim'e ilanen duyurmuş bulunmaktayım.
Sen kendi blogunda bile yazmasken  başka bir yerde nasıl paylaşımda bulunacaksınız dediğinizi duyar gibiyim.Söyleyin söyleyin alınmam :)) Farkındayım blogcanım'ı çok ihmal ediyorum uzun zamandır farkındayım. Artık bu gidişe bir son vermek istiyorum. Malum havalar hızlı birşekilde soğumaya başladı. Bu ne anlaam geliyor ? kış geldi. kır bacağını otur sıcak evinde, aç blog sayfanı kaldığın yerden devam et. Benim için bu anlama geliyor. Bu üşengeç , sürekli işi gücü çıkan kardeşiniz bundan sonra kendine extrem zamanlar ayarlayarak , kışı da bahane ederek yazmaya başlayacaktır emin olunuz. En azından yazabileceğini düşünmektedir. Uzun zamandır gerek sosyal yönüyle,gerek kültürel paylaşımı ve seviyeli çizgisiyle yayın yapmakta olan değerli  ''1 mk''   blog sayfasında, yazar olarak başlamış bulunmaktayım. 
Tüm içtenliğim ve samimiyetimle orada da yazılar yayınlayacağım. Belki ilk başta eski yazılarımdan bir seçme de yapabilirim  ama bir şekilde yep yeni yazılarım,gözlemlerim ve şiirlerimle sizlerle olmaya devam edeceğim.Güzel sosyal projelere imza atan,ticari kaygı taşımayan kaç tane blog var ki alasen? Varsa söylin gidim onlara da üye olim. Vel asıl kelam  sırf bunu söylemek için yazdım. Sizde üşenmediniz okudunuz , teşekkür ederim. unutmadan son yazılarıma yapılan yorumlara cevap vermediğim için çok mahçup durumdayım. Yorum yapan tüm güzel insanlara çokk teşekkürimi sunuyorum.Eksik olmayınız. Eliniz değmişken, hayrınıza şimdi linkini vereceğim yazıya da bir yorum yazarsanız sevinirim :))  Onun 0 yorum olarak bulunması canımı sıkmaya başladı. Lütfen bir el atınız :))) Şimdi ben yorum yaparsam ayıp olur ! Öyle değil mi?
Uzun zamandır çeşitli gözlemlerde bulunmaktayım.Yemedim içmedim gittim kalabalığın arasında çaresiz ve yalnız gözüken insanları gözlemledim,notlar aldım, kelimelerle oynadım içime sözler akıttım.Artık onları sizlerle paylaşmanın vakti geldi.  tek sorunum şudur ki ;  onları nasıl başlasam da yazsam diye düşünüyorum. Ara verince yazıya, tekrar  başlaması güç oluyor gerçekten! Kalemim ürkek,bedenim üşengeç fakat ruhum aç ! Her şeye rağmen bu yürek haykırmak istiyor ! Bu yüzden en kısa zaman zarfında görüşmek üzere, esen kalın ...


SEvgiler,
SAygılar ...



4 yorum:

Pabuc dedi ki...

Demek 1MK daki o yazı sana aitti iyi de neden adını yazmadın ki yazıya :) Hadi hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...

gelibolu17 dedi ki...

Hımmmm azcuk kıskandım desem yalan olmaz,hatta çokta kıskanmış olabilirim ama belli etmiyorda olabilirim:)
ama benim yeğenim yaparsa en iyisini yapar:)
hayırlı uğurlu olsun,hakkattende kır dizinide evind eotur artık,ges ges nereye kadar demi ama yeğenim:)))
ben 1 mk ya kırgınım az biraz o yüzden oraya teşrif etmiyorum,
senin yazılarını burdan okurum ben...
sevgiyle kal yeğenim,selamlar...
tekrar hayırlı olsun:)

gelibolu17 dedi ki...

ayrıcada aç hesap makinesini hesapla bir milyon kalemin kaç düzine olduğunu çocuk:)
1 milyon X 12 =12000000

sekeral dedi ki...

ya ben "hobi" ile alakalı güzide yazıya yorum yazıcaktım ama bir takım gizli dış mihraklar yorum yazma şeysini bloke etmiş..

blog sahibi; blogun üzerinde uluslararası komplolar dolaşıyor.. ele geçirip ülke aleyhine kullanmayı planladıklarından şüpheleniyorum.. şimdi sen kullanıcı adı ve şifre bilgilerini yaz buraya, ben gerekli korumayı sağlayayım senin adına : ))

hem sen kendi blogunu ihmal eden, düzenli yazmayan adamsın.. senin neyine 1 milyon kalem arasında ben de varım demeye : ))

bu son paragraf şaka idi.. latife idi.. takıldım öylesine : ))