10 Ekim 2011 Pazartesi

BLOGSPOT.COM - İÇİMDEKİ BLOGGER ...


          Blogspotun geçici olarak da olsa kapatılması,  galiba bende çok derin bir iz bıraktı. Bugünlerde daha iyi anlıyorum. Kumanda paneline ulaşıncaya kadar içimde ki heyecan hep panelin açılırken birden yavaşlamasıyla, gittim bak tekrar gidecem dermiş gibi bana bakmasını hazmedemiyorum.

         Herhalde , artık bu yüzden dört elle sarılamıyorum Blogspot'a. Yarın birşey olacak da tekrar kapatacaklarmış gibi bir his hasıl oluyor sürekli bende. Bu nedenledir ki, daha yazınsal değeri yüksek yazılar yazmaya çalışmak bazen bir zaman kaybıymış gibi hisediyorum.

Aslında kendim için yazıyorum. Kimseye verilecek hesabım yok çok şükür ! Lakin  artık bir şeyler eksikmiş gibi bir tat gelmeye başladı yüreğime. İşte bu nedenle blog yazmaya son veriyorum diye bir cümle kullanmayacağım. Böyle birşey hiç aklımdan geçmedi. İnşallah bundan sonrada geçmez,  zihnimin  bile en ucra köşesinden.

Sanırsam , ben bu yazıyı  rahatlamak için yazdım. Ya da bu konuda siz ne düşünüyorsunuz diye merak ederek yazdım. Tabi ki bu konuyu daha önce tekrar tekrar masaya yatırdık ama üzerinden zaman geçmesine rağmen yine de böyle bir düşünceye benim gibi kapılıyor musunuz?  Sadece bunu bilmek ve sizden duymak istedim.

Tabi ki ilk blog yazmaya başladığımız hevesi,acemiliğin getirdiği tadı, keşfetme arzusunu haliyle kaybettik bununda etkisi var bunda biliyorum . Zaman geçiyor biz istesekte ,  istemesekte ...

Ama birşeyler sırf bu belirttiğim sebebten dolayı, yazma şevkimi sekteye uğratıyor. Bir ben miyim bunu yaşıyan? yoksa ben panik atak felan mı oluyorum :))
 Nerde eski bayramlar diyen büyüklerimiz  gibi oldum dime . Nerde eski Blogspotlar ...





Not:  SEvgili dostlarım,  bundan sonra blog sayfamda ,  bir veya iki günde bir özlü sözler yayınlamayı düşünüyorum.   Sözün Özü - Özlü Sözler köşesi yapmayı düşünüyorum umarım beğenirsiniz.  Ne zaman  Özlü sözler biter bende köşeyi kapatırım olmam mı ?
SEvgiyle kalınız ...

5 yorum:

Alice dedi ki...

Özlü sözler köşesini dört gözle bekleyeceğim :) Kaleminiz çok hoşuma gitti bu arada elinize sağlık ..:)
Kolay gelsin .:)

Ali Sunarlar dedi ki...

Ateş almaya gelmiş gibi blogspot bizim yani blogger'ın pek sevdiği pek özlediği dost gibi hatta sohbetine hiç doyum olmayan misafir gibi umarım yine bırakıp gitmez..,)

Alternatif olarak wordpress özlü yazıları sabırsızlıkla bekliyoruz olacağız inşaAllah selametle..,)

Vladimir dedi ki...

Yazmak ve kendini ifade etmek güzel bir uğraşı. Blog bazen hayatımızda fazla yer tutuyor bazen de uüramadığımız oluyor. Neden böyle soğuyoruz arada onun nedenini çözmedim henüz.

Bir keresinde bloıgumdaki hereyi silip gitmiştim. Neden öyle yaptığımı bilmiyorum hala.

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

'' Alice ''

Bu güzel yorumunuz için çok teşşekür ederim alice. Eksik olmayınız.
Özlü Sözlere yarın başlıyorum inşallah.Bu köşe şimdiden İlginizi çektiği için mutlu oldum ayrıca. herhanhi bir öneriniz olursa lütfen yazınız. İhtiyacım var bunlara :))

Teşekkürler

SEvgiler ...




'' Bâr-ı Kalem ''

Çok teşekkür ederim. Özlü Sözleri bende bekliyorum :))
Blogspottan çok tırsıyorum ama yazmadan da edemiyorum. Bu bir çelişkimi? Bilmiyorum :))

Olmadı dediğiniz gibi, wordpress'e kayarız dime dostum. Yazmak isteyene kagıt çok :))
Sağolun ,eksik olmayın.Selametle ...

SEvgiler




'' Vladimir ''


Blog yazmak cidden çok zaman alıyor. Hayatımızın çok içinde. Çok güzel bir konuya değindiniz tam bunla ilgili yazı hazırlamıştım erteledim yayınlamayı. Bazen olmadık yerde aklımıza geliyor. Birden bir yazma isteği hasıl oluyor , oracıkta bir klavye arar oluyoruz. Bazen yazmasakta umursamıyoruz. Psikolojimizle endexli galiba. Sosyolojik bir vaka gerçekten.

Ben Blog silmeye katılmıyorum dostum. Yazmak istemsekte, emeğimiz dursun bir köşede. Gerçekten büyük emekler var insan kıyamıyor silmeye. Tabi bu süreç. İnsan bunalıp anlık karar verebiliyor istemeden. Umarım sen hiç silmezsin de hep aramızda olursun.

Teşekkürler güzel yorumun için.

SEvgiler ...

Unknown dedi ki...

Şarkı Sözleri siteniz ŞARKI SÖZLERİ